18 Aralık 2016 Pazar

Bir Ölür Bin Diriliriz

Terör nereden ve nasıl gelirse gelsin adı daima kalleşlik olacaktır.

Bu gün de canımız yandı ,kalleşçe - haince ve adice planlanan iğrenç bir saldırı ile yine bir çok canımız şehit edildi. Türkü - Kürdü - Çerkezi - Alevisi ve daha bir çok ırk , mehzep ve soya sahip , ülkemin güzel insanlarının dostça ve kardeşçe yaşama isteklerini kabullenemeyen , hazmedemeyen ve sonu olmayan bir amaç için yok yere mücadele etmeye çalışan zavallı soysuzlar sürüsü yine iğrenç bir terör eylemine imza attı , işin daha da zavallı olan tarafı ise yürekleri ve cesaretleri olmadığı için gencecik çocukları bu iğrenç planlarına alet etmeleri ve canlara gözlerini bile kırpmadan kıymaları. Yüzyıllardır dostça ve kardeşçe yaşamış , kökleri bu vatanın topraklarına derinlemesine işlemiş , bu güzelim halkımı bu tür adice planlanmış terör eylemleri ile
parçalamaya
, bölmeye çalışmak zavallılık değilde nedir Allah aşkına , Yazık çok yazık , bu gösterdiğiniz çabayı ülkemizin ve bu ülkede soluk alıp veren tüm kardeşlerimizin gerçekten refahı ve huzuru için harcayabilseydiniz bu gün daha mutlu bir yaşam hepimizi bekliyor olacaktı. Üzülen , yıpranan gözü yaşlı analar , babalar , kardeşler , eşler ve çocuklar olmayacaktı.

Unuttuğunuz bir şeyi hatırlatayım size bu vatanın evlatları " bir ölür bin dirilir ". Geçmişten bu güne olduğu gibi her zaman kalleşliğin karşısında dimdik ayakta durur. 

Bu vatan binlerce vatan evladının kanları ile kazanıldı , yine binlerce vatan evladı kanını son damlasına kadar vermeye gözünü bile kırpmadan hazırdır. Dünde böyleydi yarında böyle olacak. 

Son sözüm ; Artık yeter daha fazla kan dökülmesin , daha fazla acı olmasın , bu ülke hepimizin ve hepimize yeter. Kardeşçe ve dostça  yaşamak tek isteğimiz. Terör nereden ve nasıl gelirse gelsin adı daima kalleşlik olacaktır.

Murat Çakmak

www.nesedukkani.com

Not: Bu güne kadar hiç bir yazımızda herhangi bir kişi , kurum veya etnik kimliğe karşı argo veya rencide edici kelimeler kullanmamaya özen göstermemize rağmen , bu son eylemler sebebi ile bu yazıyı kaleme almaya karar verdik , çünkü ülkemizde kan dökülmesini ve terör nedeni ile göz yaşı olmasını asla istemiyoruz , hatamız oldu ise acımıza vermenizi diliyoruz.

Hiç yorum yok: