11 Eylül 2016 Pazar

Misafir Yazarımız Olun

Yazı Yazmanın Dayanılmaz Keyfine Varın ve Hediye Çeki KAZANIN !


Misafir yazarımız olun , sizde dilediğiniz her konuda veya her türlü deneyiminiz ile ilgili yazınızı misafirlerimizle , okurlarımızla ve bizlerle paylaşın , tabi ki yazarımız olmanız ve bu blog da yazılarınızın yayınlanması için de belli şartları yerine getirmiş olmanız gerekiyor. Bir kaç paragraf sonra yazarımız olabilmek için gereken şartlara detaylı olarak değineceğim.  Ancak önce size bunun nasıl bir macera olduğundan kısaca bahsedeyim. Başlarda hemen aklınıza gelen bir kaç konu ile ilgili güzel bir kaç yazı yazıyorsunuz ve yazılarınızı beğenmeye başlıyorsunuz. Ama ilerleyen zamanlarda yazacak yeni fikirler bulmak gitgide kangren olmaya başlıyor (sen kaç yazı yazdın ki bize öğüt veriyorsun diyenler çıkabilir :) haklılar da :) ) burada amacım sizlere
öğüt vermek değil inanın , amatör bir blog yazarı olmaya çalışan denemeler yapan biriyim sadece , dileğim kaliteli yazılar yazmayı öğrenmek , kendime ve yazdıklarımı okumak zahmetine katlanan çok değerli okurlara nacizane güzel tavsiyeler de bulunmak ve bir şeyler katabilmek.Yeni yazar arkadaşlar edinerek onlardan bir şeyler öğrenebilmek. Birlikte olgunlaşmak ve okunası bir şeyler ortaya koymak tek dileğim bu. Bu konuda bloğumuza destek verecek tüm yazar ve yazar adayı arkadaşlara şimdiden bir teşekkür etmek istiyorum. Şimdiye kadar deneyimlerimi kaleme aldım , önerilerde bulundum , içimdeki beni mutlu eden ve üzen her şeyi paylaşmaya çalıştım , bunları yazarken hiç kimseyi veya kurumu üzmemeye , kırmamaya , incitmemeye gayret sarf ettim , inşallah başarılı olmuşumdur.
Evet gelelim bloğumuz da yazar olmak için neler gerekiyor o konuya , öncelikle bloğumuz da yayınlanacak her yazının özgün olması çok önemli , yani bir yerden alınan ve kopyala yapıştır metodu ile yazılan hiç bir yazı maalesef kabul görmeyecektir. Yazıların yalın , anlaşılır ve temiz bir dil ile yazılmış , imla kurallarına uygun şekilde yazılmış olması gerekir. Yazılar içerisinde her hangi bir kişi yada kurumu rencide edici , incitici , küçük düşürücü , karalayıcı ve bunun gibi benzer ifadeler yer almamalıdır. Yazı içerisinde küfür yada argo (üst seviye) kelimeler bulunmamalıdır. Yazılarınız akıcı ve okuyana değer katacak nitelikler taşımalıdır. Yazdığınız her yazınız bir şeyler yazayım da ne olursa olsun dan öte en mükemmel yazınız olmalıdır. Çünkü biz yazılarımızı okuyanların misafirimiz olduğunu , her şeyin en iyisini hak ettiklerini ve başımızın üstünde yeri olduklarını her zaman ön planda tutarız.  Eğer her hangi bir siteniz veya bloğunuz var ise yazınız içerisinde üç adet backlink verme hakkınız bulunmaktadır. Çünkü biz bloğumuza ve misafirlerimize emek veren her yazarın kendisi kadar site veya bloğunun da değerli olduğuna inanırız. Yazılarınız minumum 300 kelime den oluşmalıdır. Yazınız daha önce herhangi bir mecrada yayınlanmamış olmalıdır. Yazılarınız içerisinde her hangi bir şekilde affiliate linkleri bulunmamalıdır. Yazılarınızda her hangi bir ürün , işletme veya ticari herhangi bir olgunun tanıtımı veya reklamı kesinlikle olmamalıdır. Yazınızda mutlak suretle en az bir adet görsel bulunmalıdır. 
Tabi ki bloğumuza yazı yazacak tüm yazarlarımızı misafirlerimizin de tanımasını isteriz , bu sebeple yazar hakkında kısmı için maksimum kırk kelimelik kendinizi tanıtır bir yazı , dilerseniz 50x50 piksellik bir profil fotoğrafınızı ve tanıtım yazınız içerisinde de bir adet sosyal medya profilinize ait link bulundurabilirsiniz.   
Tarafımıza iletilen tüm yazıların yayınlanma garantisi bulunmamaktadır. Yayına alınmayacak olan yazılar , sebepleri ile yazarlarına en kısa sürede bildirilecektir. 
Gelelim yazılarınızı bize ulaştırmaya ; yazılarınızı word formatında veya doğrudan mail olarak info@nesedukkani.com  adresine gönderebilirsiniz. Önemli bir hatırlatma ; yazılarınız yayınlanması iş yoğunluğu sebebi ile beş ila on gün arasında sürebilir.
Unutmadan ; tüm konuk yazarlarımıza , bloğumuz da yayınlanmaya hak kazanan yazdıkları her yazıları için , resmi e-ticaret sitemiz olan www.nesedukkani.com dan tüm alışverişlerinde kullanabilecekleri %10 indirim çeki hediye edilecektir. 
Şimdiden bloğumuza katkıda bulunacak tüm yazar dostlara sonsuz teşekkürler.

Hiç yorum yok: